OM OSS

Fotballtrening.no ble stiftet 8. januar 2007. Siden lanseringen i november 2007 har våre trenerkort blitt tatt i bruk av et stort antall klubber og trenere. 

Vårt mål er å gjøre treningshverdagen enklere for deg som trener og øke kvaliteten på treningene. 

Vi har lang og bred erfaring fra fotballklubber både som spiller og i roller som trener, sportslig leder, trenerkoordinator og fra styrer. Trenerkort i plast ble en realitet som en del av arbeidet med å gjøre treningshverdagen enklere og samtidig bedre for trenerne i egen klubb.

Trenerkortene er en komplett øvelsesbank med gode øvelser som dekker behovet i barne- og ungdomsfotballen. Øvelsesutvalget er et resultat av et grundig arbeid over lengre tid. Inspirasjon til øvelsene har vært egne erfaringer som spiller og trener, innspill fra trenerkolleger og medspillere, samt instruktører på trenerkurs.

Trenerkortene ble en stor suksess i egen klubb og vi ønsket derfor å gjøre kortene tilgjengelig for flere. Takket være støtten fra Sparebanken Vest, Bergensavisen (BA), Sportsklubben Brann, Minde IL, IL Sandviken og Arna-Bjørnar Fotball, ble det mulig å tilby kortene til alle. 

Kortene ble lansert i forbindelse med Sparebank Vest (Visjon Vest) sin breddefotballkampanje "Stor idrettsglede for små spillere" i november 2007. Kampanjen var rettet mot trenere, ledere og foreldre for barn i aldersgruppen 6-12 år. Vi deltok med våre trenerkort på de 11 arrangementene. 

Over 100 klubber og 1200 personer fikk med seg arrangementene som bestod av demonstrasjon av øvelser ved trenere og spillere fra Brann, Sandviken og Arna-Bjørnar, musikk med bandet The Rivermen (Oddvar Ruud, Arne Møller, Tor Bjarne Bjelland og Paul Arne Vikingstad), samt presentasjon av trenerkortene fra Fotballtrening.no. 

NRK Vestlandsrevyen hadde en reportasje om arrangementene 12. november 2007.

Kortene er per 2020 trykket i et opplag på 7 500 eksemplarer.

Aktivitetshilsen fra 
Fotballtrening.no

 

 

 

 

 Eksempler på trenerkort. Eksemplene er hentet fra Trenerkort 1, Trenerkort 6 og Trenerkort 7. 


Kontakt oss

Klikk her for å gå til kontaktskjemaet