PERSONVERN

 

Informasjon om Fotballtrening.no sin innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med bestillinger og henvendelser via nettsiden.

Nettstedet eies og drives av Fotballtrening.no (Fedje Fotballtrening), organisasjonsnummer 990 731 160 MVA, Jacob Kjødes veg 15, 5232 Paradis.

INNSAMLING OG BRUK AV OPPLYSNINGER

Nettstedet gir informasjon om Fotballtrening.no sine trenerkort og disse kan bestilles for levering eller henting. Personopplysninger som registreres i forbindelse med bestillinger og henvendelser, blir kun behandlet av Fotballtrening.no. Med unntak av Posten, i forbindelse med sending av pakker, får ingen andre aktører tilgang til informasjon.

Informasjonen oppbevares hos Fotballtrening.no for regnskaps- og skatteformål, samt eventuelle returer.

Fotballtrening.no benytter Google Analytics for statistikk om bruk av nettstedet. Dette benyttes for å tilpasse innholdet best mulig til det brukerne av nettstedet er interessert i. Statistikken viser blant annet hvor ofte enkelte sider blir besøkt, hvor lenge brukerne er på nettstedet, hvor mange sider de besøker, hvor brukerne befinner seg og hvilke søkeord som er benyttet for å finne siden. Det er ikke mulig å identifisere enkeltpersoners bruk basert på denne informasjonen.

NÆRMERE OM BESTILLINGER OG KONTAKTHENVENDELSER

Ved kontakthenvendelser via vårt nettsted er det kun nødvendig å legge inn navn og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende deg et svar på e-post. Informasjonen som sendes inn via vårt kontaktskjema blir ikke registrert i noe register. Selve henvendelsen og svaret på denne blir lagret, men navn og e-postadresse blir ikke registrert utover dette.

Opplysningene som er nødvendig ved bestilling er navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne sende deg en bestillingsbekreftelse, faktura og annen informasjon knyttet til din bestilling. Telefonnummeret benyttes i tillegg til sporing av pakker slik at du ved større forsendelser kan få informasjon fra Posten om når pakken er på vei og klar for henting.

Informasjonen som du oppgir ved bestilling blir benyttet ved fakturering og lagres i regnskapssystemet vårt.

DELING AV PERSONOPPLYSNINGER MED TREDJEPART

Fotballtrening.no deler ikke personopplysninger med tredjepart med unntak av Posten. Ved utsendelse av pakker vil følgende opplysninger om mottaker bli registrert av Posten: Navn, adresse og telefonnummer. Telefonnummeret benyttes for at du som kunde skal kunne få informasjon om forsendelsen.

SPØRSMÅL?

Ta gjerne kontakt ved spørsmål knyttet til personvernerklæringen og/eller hvordan vi bruker personopplysningene. Vår kontaktinformasjon finner du under "Kontakt oss".

ENDRINGER

Dersom det skjer endringer i regelverket om behandling av personopplysninger vil informasjonen som er gitt her bli endret i tråd med dette.

 Eksempler på trenerkort. Eksemplene er hentet fra Trenerkort 1, Trenerkort 6 og Trenerkort 7. 


Kontakt oss

Klikk her for å gå til kontaktskjemaet